Affärssystem i molnet


Affärssystem i molnet 

Vilket affärssystem förenklar er verksamhet?

Den digitala revolutionen har på ett avgörande sätt förändrat hur affärssystem fungerar. Med mobila tjänster automatiserade flöden, och digitala fakturor har effektiviteten och användbarheten ökat dramatiskt. Internet har möjliggjort en total förändring och skapat förutsättningar för alltmer avancerade tjänster. Med ett affärssystem i molnet kan man ta del av minskad komplexitet och förbättrad åtkomst av ekonomisk information.

Reducera komplexitet och förenkla vardagen

Avancerade lösningar som reducerar komplexitet och gör tidsbesparingar möjliga. Affärssystem i molnet har länge varit en stark utmanare till konventionella lösningar installerade på egna servrar. Fördelarna med att ha affärssystem i molnet är många. Drift och lagring samt uppdateringar av systemet ingår i tjänsten, och behöver ej inhandlas separat. Prissättningen utgår ofta från antal användare och de applikationer som används av den unika kunden. Den totala kostnaden för affärssystem i molnet kan vara avsevärt lägre än konventionella lösningar.

Nästa generation molnet tjänster

Nästa generation av affärssystem i molnet har utmärkt sig med automatik, schemalagda uppgifter och automatiserade bokningar. Automatisk bankkoppling innebär att kontoutdrag dvs transaktioner skickas varje dygn till systemet och matchas automatiskt mot befintliga underlag i systemet. Bokföringen sker automatiskt. De poster som inte har ett underlag matchas manuellt och kopplas till ett skannat underlag från t ex mobilen. Systemet har en kognitiv förmåga och kan t ex ge ett konteringsförslag när samma leverantör återkommer. Systemet lär sig också att hitta information på återkommande digitala dokument.

Vi kan erbjuda de vassaste lösningarna inom en rad olika verksamhetsområden.

Våra affärssystem i molnet innehåller flera spännande applikationer

  • Automatisk bankkoppling, automatisk bokning av fakturabetalningar m.m
  • Digitala kundfakturor, fakturera direkt i mobilen, surfplatta eller dator
  • Leverantörs fakturor hanteras direkt i mobilen, surfplatta eller dator
  • Elektronisk attest kedja för leverantörsfakturor
  • Ekonomiöversikt rapporteringstjänst med nyckeltal, grafer och rapporter
  • Tid & projekt
  • CRM
  • Lagerhantering
  • API för integration
  • Webbshop

Vi har mångårig erfarenhet av att skräddarsy lösningar för små och medelstora företag. Vi utför förstudie och rådgivningsprojekt för att kunna ge ett kvalificerat råd för er verksamhet.

Kontakta oss för mer information.